PROJECTE

Aulesa” és una paraula en pallarès que significa “entremeliadura”. Aquest és l'esperit inicial d'un projecte cultural que neix de quatre artistes afincats a Isona (comarca del Pallars Jussà), amb la intenció de promoure l'activitat artisico-cultural del municipi, més enllà de les expresions artistiques tradicionals. L'atreviment és un dels ingredients fonamentals de l'art en un sentit ampli, que inclou la música, el teatre i les arts visuals. Conscient d'això, l'Associació Cultural l'Aulesa” vol impulsar iniciatives, com exposicions d'arts plàstiques, art urbà i events teatrals i musicals, que estiguin conectats amb la contemporanietat del moment que vivim.


Entre els projectes permanents de l'associació, esta el de reobrir una biblioteca, que seria també un lloc d'intercanvi cultural, on es poguessin fer xerrades i debats sobre diferents temes que els socis anessin proposant. També volem fer una radio d'ambit municipal que faci difusió d'aquestes activitats i amb una programació musical diferent a la que s'acostuma a sentir en aquest medi.


L'Aulesa és una associació oberta. Us convidem a participar i a aportar les vostres iniciatives. Com més serem, més riurem!


 Segueix-nos:Comentarios

Entradas populares de este blog

APOTEGMÁTICA ORACULAR LLIBRE MÍSTIC

AQUEST DIUMENGE HI HA FESTA A ISONA! 1ª Fira de l´Aulesa

FART Festival d’Arts Escèniques al carrer d’ISONA