LLIBRE DE TAROT PDF GRATUIT

LLIBRE DE TAROT PDF

LLUM SOBRE EL TAROT
El llibre d'Hathor. La que camina al teu costat.

Amb motiu d'unes conferències que realitzarà Elena Catalán sobre el simbolisme ocult del Tarot, l'autora ens facilita un enllaç gratuït per a descarregar un avançament en pdf del que serà el seu pròxim llibre de Tarot transpersonal.

Descàrrega el PDF gratis aquí:

LLUM SOBRE EL TAROT. El llibre d'Hathor. La que camina al teu costat.

El tarot és conegut com el Llibre de Thot, però tal conclusió no s'ajusta a la realitat, perquè es tracta del llibre d'Hathor, el llibre de la vaca llunyana. El tarot amaga la usurpació del poder de la Deessa, així les seves cartes es van patir una masculinització. El viatge arquetípic que ens ofereix, Elena Catalán, ens transportarà als orígens del Tarot. On efectua una desconstrucció basada en l'etimologia relacionada amb el Tarot i en els déus que van sincretitzar al renaixement, plasmant les seves al·legories en els arcans. Tot això, finalment, ens parla de com a escala transpersonal ens travessa un inconscient col·lectiu, mut, que tracta de comunicar-se amb les eines que té, l'art, lo simbòlic, l'aulesa i l'absurd. Al qual no sabem entendre dominats per l'hemisferi esquerre del cervell, el lògic, el racional, que ens va fer perdre la connexió amb lo místic quan en escriure es va generar la llei de l'escrit.

Així mateix, l'autora i investigadora de lo místic i el seu impacte, ens convida a tots a la seva pròxima conferència sobre el simbolisme i l'inconscient col·lectiu, que tindrà lloc a Isona i Conca Dellà aquest divendres dia 29 de juliol, a la Sala d'Actes del Cafe Modern. Us Esperem!Comentarios

Entradas populares de este blog

CONFERENCIA DE ENEAGRAMA A CARGO DE ELENA CATALÁN

AQUEST DIUMENGE HI HA FESTA A ISONA! 1ª Fira de l´Aulesa

APOTEGMÁTICA ORACULAR LLIBRE MÍSTIC