APOTEGMÁTICA ORACULAR LLIBRE MÍSTIC

 Elena Catalán una de les artistes de la nostra associació l ´Aulesa ha publicat un petit llibre "Apotegmática Oracular" que podeu adquirir en a Amazon.

És un llibre místic escrit per inspiració en el qual dóna una nova visió sobre l'ésser i la seva problemàtica espiritual. En ell aclareix per què Déu és dona.

Apotegmática Oracular conté el credo essencial del Sempiternismo una nova fe que contempla a la divinitat com l'inconscient femení del qual és tallat l'home. Perquè tot home és el final d'una cadena de dones que li van precedir, sent així, el que no perdura, el sacrificat, el que no està connectat al futur, aquesta és la ferida primordial que ha de sanar l'home, doncs a diferència d'ell l'essència de la dona és perpètua, entreteixint-se amb el futur que ja existeix per mitjà de la unió sagrada o hipóstasis que es dóna entre la Santíssima Trinidad àvia, mare, néta, durant l'embaràs, l'estat de gràcia en el qual tres generacions són un mateix ser, ja que la dona en néixer ja neix amb els òvuls mitjançant els quals donarà a llum als seus fills.

Per al Sempiternismo la veritat es mostra a través de l'absurd i l'art.

Així a la “Veritat Nua”, la part central del credo de Apotegmática oracular, pots veure'l i escoltar-lo en el següent vídeo:

Comentarios

Entradas populares de este blog

CONFERENCIA DE ENEAGRAMA A CARGO DE ELENA CATALÁN

AQUEST DIUMENGE HI HA FESTA A ISONA! 1ª Fira de l´Aulesa

LLIBRE DE TAROT PDF GRATUIT